Tröstshoppat..

Heej allihopa, jag har tröstshoppat lite.. Ska nog göra en lista? tråkigt, i know men jag är lite.. ja, nedstämd som ni kanske har märkt nu i bloggen? tihi.. Aja här kommer listan


  1. Tre bh:ar storlek 85 C ;) snart D hörni! 100 kr styck rea typ!?
  2. Vårens nya mode -skinnjackan! alla har det, I know men.. Så jävla snyggt ;) 250 kr..
  3. Förlåt mig men jag köpte en mascara till! har ju redan så många, fem stycken? borde kanske sluta köpa ännu fler?
  4. Lite onödiga saker, åt tyvär McDonalds.. Fan! men jag har ju faktist gått ner 8 kg sen snart, så jag behöver ju belöning!


/ Jozze

hej

tjaa alla.. ursäkta för bråket som hände mellan mej o jozze igår.. jag vet det är tråkit.. thats it, the life is no´t easy.. :( ajja.. tänkte shoppa idag efter allt måste komma ut har nästan bara kollat tv. ska nog shoppa en jacka.. det var längesen..

hejdå / jossi ♣


OKEJ

Ja, jag blogggade inte så mkt mer igår, eftersom.. Ja. Alltså man kan ju inte leva sitt liv i bloggen heller, och Jossi, om du läser det här.. Vi måste prata. För även om vi bråkar, slåss, så är vi fortfarande syskon. Och syskon är det starkaste bandet i hela världen okej? aja,ska inte blogga mer om det här nu, även fast ni nog vill det..



_


Ska kanske ut o shoppa? behöver faktist ny bh, tror jag.. Mina boobies växer så det knakar, fortfarande! ;)


/Jozze

HAHAH förfan

JAG HAR REDAN STUCKIT TILL MIN KILLE LOOSER.

JA GISSA VEM DET ÄR TILL?!

JOSSI, NU FAN STICKER JAG HEM, OCH DÅ SKA DU VARA HEMMA. VI MÅSTE PRATA, DET HÄR FUNKAR INTE.. VI KAN INTE BLOGGA OM SAKER, OCH DISSA INTE MINA SMS!


/ JOZZ

jozzefa johansson.

srsly, pallar ej dina kommentarer om hur jag ska vara. Det bestämmer jag själv.. och jag har redan fått erbjudande till att praoa på Kappahl. Du jobbar bara på ICA. och dte där med sex, jag hade det när jag vart full sen har det inte vart mer. Sådetså. Mitt festande,tar jag FAN tag i själv. och det är inte farligt. Mamma o pappa har redan disskuterat med mej.. om dee. så fuck you i don´t care.. du kan gärna vara den määniskan som ska vara fin och duktig, aldrig festar osv. Men det stoppar fan inte mig?! Jag är inte blåst i huvude. och jag kan skriva vanligt och inte på det där jävla fjortis sättet. Det är bara en kul grej? Okej?! och jag gör det för rolighetesn skull, är ingen '' FJÅRTIS'' eller vad man nu kallar det?! Jag har det bästa livet med min kille, och du får fan inte lägga dejje i! Jaa. och ni kan ju gissa vem som skrev detta inlägget?!

Svar 2 till Jossi.

Jossi, vi får ta det här bråket hemma sen, det är bara så omoget att skriva på bloggen när vi har läsare. Men jag ska i alla fall förklara hur det ligger till, för er  läsare.

Det började när Jossi fyllde fjorton, men va fan, det var bara nån fest i månaden så jag brydde mig inte. Så var ju jag också. Men sen, ca tre månader efter hennes födelsdag, stog hon och rökte vid centrum. Hon är fjorton, vad fan har hon fått tag i det? så jag sa till henne på skarpen, framför de där jävla Ebba och Sanna, emelie.. Hon suckade och fimpade ciggen. Så var det över med det, och inget särskillt hände. Men ca. en månad senare så hittade jag ett par kallingar inne i Jossis rum. Sedan en kondom, ( använd ) osv.. Så det var då det riktigt började. Sen bestämde vi ju oss för att skaffa en blogg ihop, för trots alt var vi ju bästisar och framförallt syskon. Men sedan började hon festa varje helg, och hon slutade skolan. Kort efter hon slutat skolan, ville hon låna pengar, ok sa jag. Men sen växte det o växte det. Och vet nu hur mycket hon är skyldig mig? tretusen. Sen ja, hon har ju blivit lite fjortisaktig som ni kanske har märkt..


Och sen en sista sak, jag är inte oskuld.


Svar till dig Jozze!! :((

Hej, ja asso.. läste just inlägget Jozze skrev! jah, ni kan ju se det här på bloggen.. så jah behöver ej säga.. iaf.. Jag är INTE en hora! (det ska ni veta) de är ba Jozze som är så j*vla avundsjuk så det är inte sant!! Fan hur kan min egna SYSter som alltid VART min vän ba svika mej sådär?! i allt vi gått igenom och nu det här.. sorry, men detta kan FAN inte vara sant!! Och jaah pluggar kanske 1 gång i veckan, och gör prover på datorn.. jah la av me skolan för jah palla inte me den! men det betyder faan inte att jah slutat pluggaa.. dte skulle jaah aldrig göra.. o pfft.. jah lånar fan inte alltid dina jääävla moneys såå shut up.. o ja, jah vet att jah bara är fjorton.. men som om nån väntar tills man är femton för att ha sex.. paha. vem göre?! jozze har ju aldrig haft det så hon vet juh inte hur skönt dee är! o när man festar är de ju såå jvla kul!!!!!!!!!!!!

aja.. hejdå / Jossi

Ja hej,

Asså.. Jag är lite nedstämd just nu. Jossi är en sån jävla stor hora! jag vet, vågat att jag skriver det på bloggen, men jag är så arg och måste få ut det innan jag typ slår Jocke eller nått! och ja, vi har blivit ihop och gjort slut,  men hon då?! horar omkring varje kväll, och nu har hon en ny pojkvänn, Anonym. Hon vägrar säga vad han heter, tänk om det är Amir från gaybloggen typ? Och ni, jag har inte berättat en sak.. Hon är fan bara fjorton och jag är sexton! så hon ska inte hora omkring, hon är knappt byxmyndig. Ja, jag tar mitt systerskap på allvar, och vil inte att hon ska bli som te.x kissie. Jag gillar också att festa, men jag måste ta saker på allvar. Hon kan inte leva på mina pengar, och festa och dricka sprit. Hon har slutat skolan, till och med, och när hon väl gick i skolan, i grundskolan var hon den bäste. Vad hände med henne? jag saknar min syster, Jossefine. Inte den där nya tjejen, Jossi. Hon är fortfarande min syster, men beter sig som en.. jag vet inte vad..


puss på er /Jozze


Och du Jossefine, börja plugga igen. För din egen skull, för du får inte bo hoss mig hela ditt liv.

TRÅKIGT..

fan, jag har så jävla TRÅKIGT idag, vad ska jag göra?! Smsar alla men 20 av 500 svarar.. Folk borde bry sig mer.. ajaah int så mycke jag kan göra. :( I helgen ska jag  träffa Emelie, vi ska liksom festa o sådär va! ;) fett med bäst att jag redan gått ner 5 kg denna veckan! Im gonna be a supermodel. Jaa, men fan va ja väntat länge på att gå ner i vikt.. så skönt.. asso. :) jozze o jocke har blivit ihop igen för fjärde gången typ!! dom kan ju lika gärna gifta sig.. har oxå fått en pojkvän nämigen!! woooho.. han har nyss stuckit, vi hade jävligt mysigt, fast mer avslöjar jag inte hihi! han räddade min dag =)

puss puss  / Jossi

Har ej uppdaterat..

Har ni saknat mig?! aja, jag har festat skiiit mycket under heeela helgen ;) så idag är det bakis dag med stort B.. ee

DÅLIG UPPDATERING. i know.. :(

Jag festade med Sandra i Trelleborg, typ hela natten iförrgår och igår. Nu har jag vaknat, o ba måste fixa mig.. Är fett med bakis typ.. men vi hade ju fett med kul!!<3 igår tex, gick vi till en nattklubb där vi träffa 4 andra..! (som sandra känner hehe!) vi gick först till en resturang.... och typ käka.. mhm! =) sen så till en nattklubb där vi supa o festa o såå.. ja tänkte åka hem idag!

/ Jossi


Syrran.

Alltså ja, diss på rubriken. Men syrran ska ju till trelleborg, som du ser? först var det tänkt att jag skulle följa med, men sen.. Jag orkar inte , liksom. Måste vara hemma lite, känner jag! allt är lite rörigt nu, Jocke har ringt och gjort slut, men mer ska jag inte säga för er, kära läsare. Men jag ska alltså inte följa med till Trelleborg! lite synd, tycker jag. Men aja, vad ska jag hitta på då? studiedag imorn, och på fredag.. Sedan påsklov så ja.. Men jag kanske ska gå till stureplan? man kommer ju in på alla fester ändå, liksom!

aja hej <3


ee

Tjarå<3

Ska sticka till Trelleborg ikväll.. Möta Sandra o typ ha kul! Jozze får inte följa med.. skojja asså! Fett najs att möta Sandra igen<3 I Trelleborg brukar jag alltid handla så jävla mycket! Dem har mer saker än oss.. Känns det som, eller tjaa.. Sthlm är ju huvudstaden, så tror ändå inte det.. Nu ska jag fixa min make up!

/ Jossi


Mm.

Azzå, jag äger på onödiga inlägg ändå, eller vad tycker ni, mina kära läsare? ;) . Såg att Jossi hade skrivit lite om oss, det var ju bra.. Men hmm, asså jag känner bara att jag måste skriva av mig lite , vet inte om vad eller så..
Okej jag kan skriva om.. Kanske.. Eh, fan heller! ni kära läsare får säga vad jag ska blogga om istället, ok? <3



ee


info..

Nu kommer det lite fakta om mig!
Hej, jag heter Jossefin Johansson är född 1995 i Stockholm. Där bor jag just nu med min syster Jozzefa, (14 år) och mamma (49 år) och pappa (50 år). Jag och Jozzefa har alltid vart bästisar, helt enkelt. När jag var liten flyttade vi till USA där vi bodde i ca 5 år. När jag och Jozze fyllde 7 år flyttade vi tillbaka till Sverige. Vi började på en skola, där vi gick fram till årskurs 5. Sen bytte vi, och nu går vi i årskurs 8 och ska börja i 9. När jag var 5 år hade vi 20 djur. Vi flyttade till Sverige och var tvungna att överlämna djuren.. Nu är vi vanliga fjortonåringar!

/ Jossi


Minidiss..

Till skolan! Det äär så jävla irriterande, och man sitter ju bara där och lär sig ju ingeting! lärarna bara babblar, babblar.. Och sedan blir man tillsagd för man somna, och vadå, jag är ju så snygg så jag kan ju bli modell när jag blir stor! Men det funkar inte att skolka längre. Jag vill värkligen sluta den nu, och bara.. Slappa. Liksom! tror alla känner såhär egenkligen, men vågar ej säga det.. Visst har jag rätt? såklart! ♥


http://pimpnessa.blogg.se/images/2009/dxl705_67029_55003_45_1040_26258439.jpg<-- Vill ha..









ee

Heej shoppat klart!

Kom just hem från stan! Kallt, kanske inte var dags för shorts och sommarklackat än? :( Jag handlade lite olika. Mycket faktiskt, men det gör ju inget? Eller.. vad säger ni?

1. Skinnjacka från bikbok 700 kr.
2. Rosa leggings (köpte för att skoja med Jozze) från bikbok 400 kr.
3. 5 nya makeup set ca 900 (REA!) kr. Från bikbok.
4. 5 härliga hår rosetter

Aja det var det! Inte så mycket, men men.

/ Josse


Hej!

Asså, lite noobigt där va? ;) men vi är inte noobiga. Okej, eh.. Har shoppat idag! men jag säger inte var, det finns ju copycats! eller hur? Men jag kan säga vad ajg handlade iaf.. ( Visst är jag snäll?! )

  1. Ett smink kitt, har nästan slut på mitt gammla..
  2. En jätte söt tröja från ****
  3. En bh, söt som fan ;)
  4. Bikini
  5. Och lite McDonalds ( sita gången för i år! )



ee

Att göra idag lista

1. Vakna kl halv 7.
2. Fixa mig i 1 timme
3. Gå ut med hundarna en kort stund
4. Gå till skolan

Då har man gjort allt det.. ;) Hittade en Make up set, för ba 700 spänn! Billigt va? Den här veckan har jag gått ner 5 Kg!! Fattar ni hur mycket det är?! Ajja bye bye babys!

/ Jossi

Welcome :*

Välkommen, till vår blogg. Jag Jossefin och min syster Jozzefa äger bloggen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0