wow.

Heej Jag har just fått reda på en spännande rolig sak!. Jag har sökt till att praoa hos, City gross! Och jag kom in!! WOOOHO. Så idag har jag jobbat hela dagen, snacka om kämpigt ;) ^^ Men jag sköter mitt nya liv bättre än förra eller hur? Man kan inte bara stå på tarmpolinen hela livet, någon gång måste man hoppa! Imorogn har jag prov så nu måste jag fortsätta plugga men vi hörs!

hejdå / jossi

Ny blogg ;)

Hej! jag har skapat en ny blogg, som sagt. http://jozzefaa.blogg.se/, om ni vill titta in lite så! men jag kommer kanske ( eller ja ) fortsätta blogga här, på mig och min syrras fina blogg. Men vi mst lösa några bråk först, annars funkar det inte.. Aja hejdå, puss Jozze!

Jobb.

Hej allihopa, sitter och myser med Mr X framför tv: just nu, men självklart måste jag skriva lite - igen!
Jag funderar lite på jobb, vad jag vill bli osv osv. Jag har slutat jobba på ICA och jobbar faktist på ett cafe nuu.. Men jag vill plugga till nått, sen. Vad tycker nI?

Hejdå!


/ Jozze

Mr x..?

.o.o
HEHE


// Jozze

..

Ska nog skapa en blogg te mig själv, liksom. Men jag ser att syrran ska börja plugga lite.. Eller a, kanske hon ska det. Ni ser, jag har fixat en egen lägenhet så vi ses inte ;) pappsen tyckte våra bråk var för jobbiga... Haha. Men kanske kanske kanske ska skapa en blogg te mig själv, mm.. Men ja vad har hänt i mitt liv? ja åt inget godis i påsk ( okej då! en halv chipspåse ) osså var det skittråkigt jocke har gjort slut.. jag är lite ledsen just nu, o syrran kan ju inte trösta mig precis? hahahahaha.,, ja jag mår lite dåligt, men jag är inget emo, lissom.. Aja har tröstshoppat lite, i söndags, en skinnjacka, höga klackar från bikbok osv osv..

MEH HERREGUD! DET HÄR BLIR ETT DEPP INLÄGG, DET GÅR JU INTE! DET HAR FAKTIST HÄNT EN BRA SAK..

Jag har träffat en ny kille, Mr X.. ;) vem kan det va? han  har stor k** ialla fall..

Puss!

/ Jozze

ARGH!!

KISSIE HAR INTE KÖPT DEM NYA SKORNA HON BARA LJUGER!! HON HAR HAFT DEM SEN 2008 ARGH

heidå!! / jossi >:(


outfit for the day!

Hej . ska säga min ''outfit for the day'' okej. En svart BH och vitt tight linne, svarta leggins, färgat håret vitblont! lockat lite så najs! :PP Mina nörd glasögon också btw :))))))))) ajja.. ^^ Justdet har inte förlåtit Jozzefa än.. kanske gör en egen blogg så ni vet :/ :(

hejdå / josssssssi


Hej haha!

Har fyllt femtån idag.. och under min preiod som fjorton har jag faktiskt tänkt på en sak.. som kommer nog chocka er. jo, jag har sett livet. jag kan inte bara gå omkring och shoppa, festa, träffa killar. jag måste kempa för något. men vad? ska jag kempa för? Själv har jag tänkt på att plugga dagarna ut osv. men samtidigt inte, jag har gått omkring och lekt barbie sen jag var typ tretton, och inseede det nu. faktum är att jag pluggar mest hela dagarna.

och gissa vad jo det mår jag bra av. så jag tycker faktiskt jag ska fokucera på skolan. och bara festa en eller två gåmnger i veckan. dt är ju ändå lagligt och festa om ni vet vad jag menar! jag tror alla kommer i den fjortis perioden, varken sig de vill eller ej. så jag ska bli en PLUGGIS så heter det va? Aja, tror det. ;)

hejdå / jossi

ps.. glad påsk!

Euw..

Idag när jag vaknade.. hade jag 4 utslag i ansiktet unjefär vid typ kinden!? uew.. så äckligt.. och då skölde jag ansiktet med ljummet vatten! det hjälpte.. nu är mitt ansikte fiint =) idag är det freda.. o man ska festa.. men ja har tyvär inte haft lust.. :/ istellet har jag pluggat hela dagen.. och jag har städat mitt rum ^^ fast det är ändå smutsigt.. jag sitter här i min rosa mjukisdress :)) och imorgon blir jag femtån!! :DD jag har önskat mig typ.. ehh.. AHHA.. jag vill ha en bröstoperation.. :/ mamma o pappa skulle aldrig tillåta! jag får smyga in haha. men jag ska få göra en tatuering. det vet jag och jag ska tatuera in en ros! :P feett fint! <3 :D aaop och nu ska jag forts städa om man säger så!

hejdå / jossi!

hejj!

hej idag har jag inte gjorrt så mycket.. jag har typ mest gråtit!! jaa.. gissa varför jo för att min kille gjorde slut! :( han lixom bara playa mej! fatta ni sårad jag är!? hatar killar som sticker efter 1 vecka! :( o han gjorde slut på sms.. :( ååh.. men jag tröstshoppade med Evelyn.. jag handlade för ca 7000? ska säga vad jag köpte!

1. 2 rosa mjukisdressar från Gina tricot (ca 200 för 1?!
2. 5 make up set (ca 70 för 1) märke: Chanel det var rea^^ och det var fråN Parelle
3. 2 st gucci bikinis!! (ca 999 för båda) från Gucci affären såklart. ;P
4. 7 nya bhar i storleken 75 C? typ.. från Lindex (ca 499 för alla!)
5. Glad påsk kort till alla i familjen.. från hemtex (ca 70 kr för alla)
6. Nörd glasögon (inte för att jag behöver) från synoptik (ca 700 kr)
7. Hårfärgning (vitblont :P) från Åhléns. (ca 129 kr)
8. 8 Hår rosetter från monkey! (ca 888 kr)
9. Jacka från ZARA. (ca 1055 kr)
10. 7 par Ralph Loren Jeans!! från Rallph Loren Butiken (stavning) oj det var dyrt (ca 2000 kr)
11. Nagel design från COCCO. (ca 222 kr)
12. 2 linnen från H&M (ett vitt och ett beage) (ca 99 kr)
13. ett par härliga klackskor från DIN SKO (ca 400 kr)
14. En härlig festklänning från H&M (ca 788 kr)
15. Gucci väska från Gucci (ca 1000 kr)

hejdå / jossi

RSS 2.0